Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/deb29596/domains/cloudfocus.nl/public_html/includes/menu.inc).

Logo management tool Logobutler.com succesvol gelanceerd

29 Apr 2015

Met trots kondig ik de lancering aan van Logobutler. Dè logo management tool voor iedere organisatie.

Logobutler - Logo Management Tool

Samen met Martijn Baarda van Growinski heb ik de afgelopen tijd toegewerkt naar de lancering van onze tool, Logobutler. Als Chief Tech Butler ben ik benieuwd wat je er van vindt.

De meerwaarde van de tool zit voornamelijk in kostenbesparing en gebruiksgemak. De tool is bedoeld voor organisaties die regelmatig één van de logo's moeten uitsturen. Vaak is onduidelijk welke variant van het logo geleverd moet worden, waarvoor het gebruikt wordt (drukwerk, online, etc) en welke afmeting wordt gevraagd. Met als gevolg dat het verkeerde logo te laat wordt aangeleverd met de nodige frustratie bij zowel verzender als ontvanger. Een aanvullende ergernis ontstaat als het logo bij een communicatie- of reclamebureau moet worden opgevraagd. Dan is de kans groot dat het goede logo op tijd wordt geleverd maar worden relatief hoge kosten in rekening gebracht. Vanuit het perspectief van het bureau is de frustratie evenredig groot. Want moet voor deze vraag nu wel of geen factuur worden verstuurd en wat als deze vraag regelmatig terugkeerd, voor meerdere klanten?

Logobutler lost dit op door een aantal vragen te stellen waarbij de antwoorden de gebruiker leiden naar het juiste logo.

Een demo van de applicatie staat op www.logobutler.com

Mocht je meer willen weten, neem dan contact met mij op.